Tilauslomake

YKSINKERTAINEN
Hinta alkaen EUR 700,-
Odotusaika: 6-8 viikkoa

YKSITYISKOHTAINEN
Hinta alkaen EUR 1300,-
Odotusaika: 8-12 viikkoa

COUTURE
Hinta alkaen EUR 3200,-
Odotusaika: 10-14 viikkoa

Hintaan sisältyy suunnittelu, materiaalit, työ ja ALV 24%. EU-ALV -rekisteröidyt yritykset ovat oikeutettuja ALV 0% myyntiin.

Tällä lomakkeella voit tilata tarpeisiisi räätälöidyn vaatteen tai asukokonaisuuden. Suuria tuotantoja ja ryhmätilauksia varten otathan yhteyttä sähköpostilla riikka@fridafiasko.fi

Huomioithan että toimitamme vain EU-alueelle.

Toimitamme kaikkiin EU-maihin.
Kuinka suuri pukubudjettisi on?
Mihin mennessä asusi tulisi olla valmiina? Jos et tiedä, jätä kenttä tyhjäksi. Keskimääräinen odotusaika puvulle on 10 viikkoa tilauksen hyväksymisestä.
Velvoitamme asiakkaamme saapumaan henkilökohtaiseen sovitukseen. Huomioithan että priorisoimme asiakkaat jotka pääsevät sovituksiin studiollemme Tampereelle.
Kerro puvun käyttötarkoituksesta (esim. sirkuslaji, tyyli, erityistarpeet ym.) tai liitä vastauskenttään URL-osoite videoon.
Kuvaile ideasi mahdollisimman tarkasti. Mieti vaatteen muotoa, värejä, materiaaleja, koristelua, teemaa ym. Voit käyttää apuna Pinterest-tauluja, videoita tai yksittäisiä kuvia liittämällä URL-osoitteet vastauskenttiin. Liitteet voi myös lähettää erikseen sähköpostilla osoitteeseen fridafiasko@gmail.com Mikäli sinulla ei ole vielä ideaa, autamme mielellämme sen löytämisessä täytettyäsi lomakkeen parhaasi mukaan.
Ennen suunnittelutyön aloittamista annamme produktiollesi hinta-arvion, sekä veloitamme varausmaksuna puolet arvioidusta hinnasta. Lasku lähetetään sähköpostitse. Jätä kenttä tyhjäksi, jos et tarvitse laskulle muita tietoja.