Tilauslomake

YKSINKERTAINEN
Hinta alkaen EUR 600,-
Odotusaika: 6-8 viikkoa

YKSITYISKOHTAINEN
Hinta alkaen EUR 1200,-
Odotusaika: 8-12 viikkoa

COUTURE
Hinta alkaen EUR 3000,-
Odotusaika: 10-14 viikkoa

Hintaan sisältyy suunnittelu, materiaalit, työ ja ALV 24%. EU-ALV -rekisteröidyt yritykset ovat oikeutettuja ALV 0% myyntiin.

Tällä lomakkeella voit tilata tarpeisiisi räätälöidyn vaatteen tai asukokonaisuuden. Suuria tuotantoja ja ryhmätilauksia varten otathan yhteyttä sähköpostilla riikka@fridafiasko.fi

Huomioithan että toimitamme vain EU-alueelle.

Kuinka suuri pukubudjettisi on?
Mihin mennessä asusi tulisi olla valmiina? Jos et tiedä, jätä kenttä tyhjäksi. Keskimääräinen odotusaika puvulle on 10 viikkoa tilauksen hyväksymisestä.
Pääsetkö/pääsettekö pukusovitukseen studiollemme Tampereelle? Huomioithan että priorisoimme asiakkaat jotka pääsevät sovituksiin.
Kerro puvun käyttötarkoituksesta (esim. sirkuslaji, tyyli, erityistarpeet ym.) tai liitä vastauskenttään URL-osoite videoon.
Kuvaile ideasi mahdollisimman tarkasti. Mieti vaatteen muotoa, värejä, materiaaleja, koristelua, teemaa ym. Voit käyttää apuna Pinterest-tauluja, videoita tai yksittäisiä kuvia liittämällä URL-osoitteet vastauskenttiin. Liitteet voi myös lähettää erikseen sähköpostilla osoitteeseen fridafiasko@gmail.com Mikäli sinulla ei ole vielä ideaa, autamme mielellämme sen löytämisessä täytettyäsi lomakkeen parhaasi mukaan.
Ennen suunnittelutyön aloittamista annamme produktiollesi hinta-arvion, sekä veloitamme varausmaksuna puolet arvioidusta hinnasta. Lasku lähetetään sähköpostitse. Jätä kenttä tyhjäksi, jos et tarvitse laskulle muita tietoja.