Tilaus- ja toimitusehdot

Yhteydenotto

Sähköpostilla: riikka@fridafiasko.fi

Kotisivujen yhteydenottolomakkeella: https://www.riikkamanni.com/fi/#Contact

Kotisivujen tilauslomakkeella: https://www.riikkamanni.com/tilauslomake/

Tilaaminen

Ennen suunnittelutyön aloittamista annamme produktiollesi hinta-arvion, sekä veloitamme varausmaksuna puolet (50%) arvioidusta hinnasta. Tuotanto aloitetaan, kun maksu on siirtynyt meille. Varausmaksua ei palauteta mikäli päätät perua tilauksen.

Yhdellä varausmaksulla tarjoamme kolme (3) versioita mallista. Jokainen suunnitelma tämän jälkeen maksaa 50€, jota ei hyvitetä lopullisessa hinnassa.

Huomioithan että mittatilaustyönä tehty tuote vie paljon aikaa. Jos tarvitset puvun tiettyyn päivämäärään mennessä, olethan hyvissä ajoin yhteydessä meihin jotta ehdimme keskustella ideoista, etsiä materiaalit ja sovittaa pukua riittävän monta kertaa.

Keskimääräinen tuotantoaika puvulle on 10 viikkoa tilauksesta. Tämä aika ei sisällä toimitusta.

Toimitamme vain EU:n alueelle.

Maksutavat

Maksutapoina käteinen tai pankkisiirto. 

Kaikki hinnat ovat tuotteen lopullisia hintoja; toimituskulut eivät sisälly hintaan.

Pyydämme aina 50% tuotteen lopullisesta hinnasta ennen tuotannon aloittamista ja loput 50% ennen tuotteen toimitusta.

Mittatilaustyö

Mittatilaustyön paras istuvuus varmistetaan vähintään kahdella sovituksella tuotannon aikana ja siksi Frida Fiasko Design velvoittaa asiakkaan saapumaan henkilökohtaiseen tapaamiseen studiolle. 

Jättäessäsi tilauksen ymmärrät että sinun on saavuttava studiollemme henkilökohtaisesti sovitukseen 2-4 kertaa tuotannon aikana. Jos et pysty vierailemaan studiollamme, Frida Fiasko Design pidättää oikeuden perua tilaus ilman kompensaatiota.

Asiakas voi toimittaa mittansa ilman käyntiä studiolla. Tässä tapauksessa hyväksyt tuolloin vastuun mittojen tarkkuudesta ja valinnoista kaikissa suhteissa. Suosittelemme että asiakas ottaa mitat ammattilaisella. Frida Fiasko Design ei ole vastuussa asiakkaan tekemistä virheistä tilauksessa tai virheellisesti ilmoitetuista mitoista.

Frida Fiasko design

Frida Fiasko Design on täyden palvelun suunnittelu- ja tuotantopalvelu; emme ole perinteinen ompelimo, emmekä siis tuota ulkopuolisia suunnitelmia. Voit antaa meille inspiraatiota ja ideoita mutta asun viimeinen design tulee meiltä.

Muistathan, että konseptit eivät ole teknisiä piirroksia, eivätkä täten ole 100% tarkkoja. Jos huomaat tuotannon aikana sinua häiritseviä eroja konseptin ja tuotteen välillä, toivomme että kerrot näistä välittömästi jotta voimme korjata asian.

Pikatilaukset

Jos tarvitset puvun kiireellisellä aikataululla, ota meihin yhteyttä – jokainen tilanne on tapauskohtainen ja johtaa erilliseen hinnoitteluun ja toimitusaikaan.

Viivästykset 

Kun tuote on lähetetty toimitettavaksi asiakkaalle, Frida Fiasko Design ei ole enää vastuussa tuotteen myöhästymisestä. Valitettavasti emme saa postia kulkemaan nopeammin, emmekä pysty estämään joulua.

Jos tuote jostain syystä viivästyy meidän tai kolmannen osapuolen takia, ilmoitamme siitä asiakkaalle ja pyrimme selvittämään tilanteen kaikkien osapuolien parhaaksi.

Frida Fiasko Design ei ole vastuussa tuotteen myöhästymisestä johtuvista suorista tai epäsuorista taloudellisista tai muista vahingoista.

Vahingoittunut tuote 

Tuotteet paketoidaan kuljettamista varten parhaalla mahdollisella tavalla estääksemme tuotteelle koituvia vahinkoja. Jos vastaanotat vahingoittuneen tuotteen, ole välittömästi yhteydessä kuljetuksesta vastanneeseen yhtiöön ja meihin.

Korjaukset ja muutokset

Ennen kuin lähetät tuotteen takaisin, ilmoita meille mitä muutoksia ja korjauksia toivot. Korjaus- ja muutosmaksut ovat tapauskohtaisia.

Asiakas on velvollinen maksamaan kaikki palautusmaksut ja uudet lähetysmaksut.

Kun lähetät tuotteen takaisin meille, paketoithan sen huolellisesti. Vahingot jotka tapahtuvat palautuksen aikana eivät ole meidän vastuullamme ja tuovat lisäkuluja korjauksiin. Jos vastaanotamme vahingoittuneen tuotteen, ilmoitamme siitä välittömästi asiakkaalle ja kuljetusyhtiölle.

Vinkkejä turvalliseen pakkaamiseen:

  • Taittele asu oikein
  • Kääri asu muoviin tai muuhun vedenkestävään materiaaliin
  • Käytä hyvälaatuista ja sopivan kokoista pahvilaatikkoa
  • Jos laatikossa on tyhjää tilaa, täytä se jollain (paperi, kuplamuovi tms.)
  • Sulje laatikko hyvin kestävällä teipillä

Pukujen puhdistaminen ja huolto

Annamme asiakkaalle ohjeet asun puhdistamiseen ja huoltamiseen. Jos olet epävarma, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, neuvomme kysymyksissä mielellämme.

Frida Fiasko Design ei ole vastuussa rakenteellisista-, väri-, nukkaantumis-, kutistumis- tai muista vahingoista jotka johtuvat vääränlaisesta puhdistamisesta, huollosta tai käytöstä.

Peruutukset

Huomioithan että mittatilaustyönä tehdyillä tuotteilla ei ole hyvitys-, palautus- tai peruutusoikeutta.

Oikeudet

Frida Fiasko Design pidättää kaikki oikeudet pukujen malleihin, luonnoksiin ja suunnitelmiin. Asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää malleja muissa tuotannoissa ilman erillistä sopimusta.

Frida Fiasko Design pidättää oikeudet käyttää kuvia, videoita tai muita taltiointeja puvuista ja niiden käytöstä markkinointia ja mainontaa varten.

Arvonlisäverot

Olemme EU ALV-rekisteröity yritys. Kaikkiin tuotteisiimme lisätään ALV 24%.  

EU ALV-rekisteröidyt yritykset voivat tilata meiltä tuotteita ALV 0%.

Tilaamalla hyväksyt toimitusehdot.